07 Temmuz 2008

Harry Kewell Galatasaray'da

Öncelikle Galatasaraylıları ve Galatasaray yönetimini tebrik etmek istiyorum. Bonservis bedeli ödemeden, sıkı bir araştırma sonucu ve ikna kabiliyeti sayesinde yapılmış bir transferdir bu. Umarım Galatasaray'a ve Türk futboluna faydalı olur.

Kendisi hakkında taraftarlar da memnun gördüğüm kadarıyla fakat bir takım "acaba?"lar her transferde olduğu gibi bu transferde de var.

Geçen sene sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamamış olması bu acabalardan en sık duyulanı, fakat unutmamalılar ki Galatasaray ila anlaşmasa, Roma'ya transfer olacaktı. En azından menejeri bu yönde bir açıklama yaptı. Hala çok şeyler beklenen bir futbolcu olduğunun ispatı bu olabilir sanırım.

Arda yedek kulübesinde mi oturacak, yoksa satılacak mı sorusu da ikinci acabamız. Öncelikle yönetimin ve taraftarın Arda'dan beklentileri büyük. Çok iyi bir teklif gelmediği sürece Arda'nın satılacağını sanmıyorum. Yedek kalma konusundaysa, benim düşüncem Arda ile Kewell kanatlarda oynayacak, dolayısıyla yedek kalma durumu yok. Football Manager'da "swap position" dediğimiz olay gerçekleşebilir, hatta gerçekleşmelidir bence.

Her şeyden öte, Premier Lig'de top koşturmuş bir futbolcunun takımda bulunması her zaman avantajdır. Büyük turnuvalara giden futbolcularımız, döndüklerinde kendilerine bir şeyler katmış olarak dönüyorlar. Aynı şey ligler için de geçerli. İngiltere dünyanın en önemli liglerinden biri olduğuna göre, Kewell'da bu takıma ve gençlerine faydalı olacaktır.

Tekrardan Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License