15 Mayıs 2009

Finallere Doğru


Nba'in en iyi 5'i yukarıda. İsimler tanıdık. Geçtiğimiz sezonun en iyi 5'inden 3 isim, James, Bryant ve Howard. LeBron ve Howardın üst üste ikinci seçilişleri. Kobe kazığı çaktı , son 4 sezonu üst üste olmak üzere toplamda 7. kez Top 5'te fenomen. Nowitzki en iyi ikinci 5'ten terfiyi aldı bu sene. Wade sakatlığın ardından olması gereken yerde.

Bryant, Lebron ve Kobe yollarına devam ediyorlar. Diğerleri çoktan tatile çıkmıştır. Cleveland doğuda, Denver batıda finaldeler. Kupa hayalleriyle beklemeye başladılar. Nuggets 1985'ten beri ilk defa finallerde. Cleveland son iki sezon fazlasıyla tırnak yedi, şampiyonluktan azı hüsran onlar için. Bu kadar aç ve dinç iki takım karşısında geçen sezonun konferans şampiyonlarını görmek keyifli olacak.

Daha da keyifli kılacak bir ayrıntı da geçen sezondan. Lakers Denver'ı Boston da Cleveland'ı playoff dışına itmişti. Lakers-Nuggets & Boston-Cleveland eşleşmeleri muthiş olacak.


Tabii önce devirmeleri gereken Houston ve Orlando var.
Seriler 3-3 La ve Boston kendi sahalarında çıkacaklar son maçlarına.
İkisini de rahatlıkla finale yazabiliriz şimdiden.

Diego Milito İnter'e Doğru?


Marca'da çıkan habere göre Milito İnter ile 3 yıllık anlaşmaya varmış ve imza önümüzdeki hafta atılacakmış. Milito bu sezon attığı gollerle Genoa'nın şampiyonlar ligini kovalamasında önemli rol oynadı. İbrahimoviç de geçtiğimiz günlerde başka heyecanlar aradığını dile getirmişti. Bakalım seneye İnter'in forvetinde kimleri göreceğiz..



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License