19 Aralık 2008

Şampiyonlar Ligi 2. Tur

Şampiyonlar liginde 2. tur kuraları bugün çekildi. çekişmeli ve heyecanlı bir tur mücadelesi olacak. en kısa zamanda normal anten ve 37 ekran ufak bir televizyon edinmek şart oldu artık. kendi kafamda çeyrek finale yükselen takımlar şöyle olurdu: roma, man utd, liverpool, barcelona, atletico madrid, bayern münih, juventus ve villareal.
roma, gruptan zorlanarak çıktı ama genç arsenali eleyebilirler. manchester-inter en zor eşleşmelerden biri. şimdilik mançester diyorum. lyon-barça eşleşmesinde barcelona zorlanmaz. real madrid bu sezon da avrupa defterini erken kapatacak gibi gözüküyor. devre arasında kadroları ne kadar düzelir, sakatlıklar ne düzeye gelir bilinmez. Atletico Madrid ise bu sene en beğendiğim takım. bunda şehri ve stadı görmüş olmamın da büyük etkisi var. Bayern münih ise deplasmanda zorlansa da allianz arena'da turu geçer. Chelsea-Juventus eşleşmesi de diğer bir ingiliz-italyan eşleşmesi gibi çok zorlu. chelsea'yi pek sevmem, del piero'dan dolayı juventus diyorum. panathinaikos da grupların süpriz takımı. inter' in önünde lider çıktılar gruptan. Villareal ise 2005-2006 sezonunda son dakikada kaybettiği final şansını bu sezonda nereye kadar kovalayabilecek?
şimdilik tahminlerimiz böyle. bakalım maçlar tamamlandığında nasıl bir oran yakalamış olacağım :) 8'de 5 iyidir bence...



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License