03 Aralık 2009

GS - Panathinaikos

UEFA Avrupa Ligi F grubundaki 5. maçımızda Panathinaikos'u Ali Sami Yen'de ağırlıyoruz. Geçen sezon da bir Yunan takımı Olympiakos'u Kewell'ın kafa golüyle devirmiştik. Bu maçta da yenilmemiz durumunda grup liderliğimiz devam edecek. İçerdeki Sturm Graz maçında 2 puan kaybetmeseydik çok daha rahat çıkabilirdik bu maça. Son haftalardaki GS performansı soru işaretleri yaratsa da avrupa kupalarındaki anlayış grup liderliğini garantileyeceğimiz bir maç olacağını gösteriyor (inşallah).
Bu sezonki 11. avrupa kupası maçımız ve bu maçlarda 30 gol atıp sadece 6 gol yedik. En golcü oyuncumuz da attığı 7 golle Nonda. Daha detaylı bilgiler için tıklayınız.

Twente 0-1 Fenerbahçe

Avrupa kupalarında ülke punaı sıralamasında çekiştiğimiz Hollanda'nın lig lideri takımını deplasmanda yenmeyi başardı Fenerbahçe. Bu sonuçla son maçlar öncesi grupta liderliğini de garantileyerek önemli bir avantaj elde etti. İlk maçta Saracoğlu'nda Twente'ye 2-1 kaybettikten sonra grup liderliği için pek umut yoktu bende ama sonra Twente gitti önce kendi sahasında Steaua Bükreş ile berabere kaldı sonra da Sheriff deplasmanında mağlup oldu ve elindeki avantajı yitirdi. Hollanda liginde en üstte olmak belki de Avrupa ligini biraz arka plana atmış olabilir.

Maça gelirsek maçı değil ama sonrasında geniş özeti izledim. Bir sürü önemli pozisyon vardı. çizgiden çıkartılan , direkten dönen toplar falan.. belli ki maçı Twente de koparıp alabilirmiş. Bakalım Daum'un bundan sonraki avrupa macerası nasıl devam edecek?



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License