30 Ekim 2008

Vişnevski!



- şu andan itibaren D10s' un takımına hazırlık maçları için messi' yi göndermeyi reddetmek günah mı sayılacak?

dios (D10s)' un ispanyolcada tanrı anlamına geldiğini de hatırlatalım.

Kazım! Cezalısın!

Bildiğiniz gibi Kazım Ankaragücü maçında hakeme küfür ettiği için atıldı. Atılmadan önce de pek iyi oynamıyormuş. Neyse konumuz bu değil. Kazım'a son maçta atıldığı için ceza verilmiş. Geç kalınmış bir cezadır bu. Geçtiğimiz haftalarda kutsal kabul ettiğimiz Fenerbahçe formasını sinirlenip yere atan da oydu. Esas cezayı o zaman haketmişti. Biraz hafızalarımızı tazelersek, daha sonra Galatasaray'da da top koşturan Tomas formayı attığında takımdan gönderilmişti.
Kazım yetenekli bir futbolcu. İstikrar ve disiplin kazanması lazım. Unutmasın ki o formayı sahada bir kez terletebilmek için ölebilecek insanlar var.
Cezalısın Kazım! Geç de olsa cezalısın...

Bitmesin bu rüya #1

Densizin biri Raul'e futbolu ne zaman bırakacağını sormuş. Raul'de 3 yıl daha en üst seviyede oynayacağını belirtmiş. Henüz yaşı 31. Onun gibi bir futbolcu için yüksek bir rakam değil. İnsan çocukluğunda futbolcu denildiğinde aklına gelen ilk isimlerin bir bir futboldan kopmasını kolay sindiremiyor.
Böyle bir seri başlatıyım dedim. Kimilerine göre futbolunun sonbaharındaki oyuncuları arada bir anarız, güzel olur.

Brave Hull City finally lose!

Bir CM&FM tabiriyle attık başlığı. Hull City Chelsea'ye 3-0 kaybetti. Bundan önceki maçlarda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet almışlardı. Hatta son 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlikle sezon başında çoğu kişinin (ben dahil) tahmin edemeyeceği bir form yakaladılar. Maçı izleyemedim henüz fakat Lampard'ın insan üstü bir gol attığı kulağıma çalındı. Felipao gol için; "Hayatımda gördüğüm en güzel gollerden biriydi. Müthişti!" demiş. Premier Lig'den bu kadar bahsetmişken, Lig TV'yi de bir kez daha anmadan olmaz. Sana laflar hazırladım Lig TV! Ne istedin, ne istiyorsun bizden?

Goodbye White Hart Lane!

WHL beğendiğim statlardan biridir. Çok aşırı konforlu, yeni veya büyük olmamasına rağmen çok güzel bir stat. Her güzel şeyin sonu var. Onunki de yavaş yavaş geliyor. Tottenham da Arsenal'in yaptığı gibi eski stadının yakınlarına bir yere yeni stadını dikecek. 60.000 kişilik olacak stadın ismi şimdilik muallakta. Çünkü Tottenham yönetimi stadın isim hakkını satarak gelir elde etmeyi planlıyor. White Hart Lane ne olacak şimdilik bilmiyorum.

Gunners: 4 Spurs: 4

Redknapp ilk derbisine Emirates'de çıktı. Türkiye'de bir derbi böyle bir sonuçla bitse çok hastaneye kaldırılan olurdu. Belki de İngiltere'de de olmuştur, kim bilir...
Bentley'in attığı golde kaleci hatası fazlaca olsa da, çok güzel bir gol. Ordan kaleye vurmak, hele bir de o şekilde vurmak bir çok futbolcunun aklına gelmez.
JJ'in attığı gol de çok güzeldi. Açıkçası sol ayağıyla böyle bir gol atmasını ben beklemezdim. Çalışmadığım yerden vurdu, attı.
Modric'in direkten dönen topundan sonra gelen gol de göze hoş geldi. Rakip takım diye söylemiyorum ama Arsenal'in golleri Tottenham'ınkiler yanında silik kalmış. Derseniz ki "güzel goller ikilik mi sayılıyor?" hayır! Ama insan güzel goller görmek istiyor yahu.
Bu beraberliğe rağmen Tottenham hala sonuncu. Gelecek için biraz daha umutluyuz. Takım yavaş yavaş potansiyelini göstermeye başladı. Redknapp önümüzdeki maç olan Liverpool maçı için meydan okumaya başlamış. Maçın White Hart Lane'de olması avantaj. Tottenham'ın bu maçı kazanması halinde, oyuncuların kendine güveni tamamen yerine gelir. Gel gelelim zor bir maç, Liverpool formda. Kısfmet...

Futbola YENİ'den bak!

Reklam gibi bir başlık oldu ama idare edin artık. Sergen'in yorumlarıyla enteresanlaşmış bir langırt oyunu. Girin bir bakın derim ben... Eğlenceli olmuş. Adres burası.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License