01 Kasım 2008

Tottenham 2 - 1 Liverpool

Blog içi derbide gülen taraf zor günler geçiren Flamboyant Striker oldu. 3. dakikada Kuyt ile öne geçen Liverpool, bu üstünlüğünü maç sonuna taşıyamadı ve son dakikada Pavlyuchenko'nun ayağından gelen golle sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Hotspur, Harry Redknapp ile yakaladığı çıkışı devam ettiriyor, güzel günler görecekler güneşli günler :)

Neyse şimdi gözler bir başka blog içi derbiye -09.11.2208- çevrildi. Bu sefer kazanma sırasının bende olmasını ümit ediyorum..

Eskişehirspor - Fenerbahçe

Es Es geçen maç Galatasaray'ı yendi. İki büyük maçı arka arkaya oynamaları onlar için şans mı, şanssızlık mı ona siz karar verin. Kendi sahalarında oynamaları avantaj ama bu sezonun bir de ikinci devresi var. Taraftarlar yüksek bilet fiyatlarından şikayetçiymiş. Ne kadar oldukları hakkında bir fikrim yok, araştırmaya da üşendim.
Maldonado saçlarını kestirmiş. Eğer oynarsa göreceğiz efendim. Fenerbahçe'nin muhtemel kadrosu şöyle;

Kalede; Volkan Demirel,
Defansta; Gökhan Gönül, Lugano, Edu, Roberto Carlos
Orta Sahada; Deivid(Semih), Josico, Selçuk, Uğur, Alex
Forvette; Güiza

Kazım Cezalı Sağ kanatta Deivid'i izleyebiliriz. Deivid'in iyileşmesiyle, Semih'in yedek kulübeye çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Eğer yine yedek kalmaya başlarsa yazık olur bu adama. Hem çok yararlı oynuyor (nerde oynarsa oynasın), hem de taraftar onu çok seviyor. Bakalım ne olacak.
Eskilerden bir gazete ile süsledim yazıyı. Kazasız belasız, Fenerbahçe'nin galibiyetiyle biten bir maç olması dileğiyle.

Tottenham - Liverpool

Blog içi derbi. Pivot Santrafor Liverpool'u destekliyor, ben Tottenham'ı. Bakalım ne olacak. Bu arada Robbie Keane'in White Hart Lane'e dönüş maçı. Oynarsa taraftarların nasıl bir reaksiyon göstereceğini merak ediyorum. Torres'in durumu sanırım maç saatinde belli olacakmış. Liverpool 5 maçtır kazanıyor. Tottenham ise Redknapp ile 1 galibiyet 1 beraberlik aldı. Önceki formundan bahsetmeye gerek yok, puan durumundan belli oluyor zaten.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License