05 Nisan 2008

Kimler Geldi Kimler Geçti #5


Baskül ailesinin 4 şişman bayanı, zayıf babası, tombul kedisi... Güven Pazarlama Adi Komandit LTD ŞTİ ve hem can dostu, hem can düşmanı kapıcı...

Adamımsın Fırat!


Ekmeğine, kedine, ayaklarına kurban...

Her Şeyden Bir Parça #3


  • Yazın gelmesi süper bir şey. Her ne kadar sıcaktan bunalacak olsam, hatta ve hatta o sıcakta döküm stajı yapacak olsam da yaz iyidir, gelsindir. Hatta "artık gel nerdeysen"dir.
  • Mevsim değişikliklerinin insana yaptığı en güzel süpriz şudur bence: Örneğin yaz gelirken; geçen yazdan beri giyilmemiş kıyafetlerin cebinde bulunan para! Çok küçük meblağlar olsa da çok sevindirir. Hemen bakkala koşup bir buz parmak ile bu sevince sevinç katmak adettendir.
  • Fırat'ın oyuncağı çıksın kampanyasına sonuna kadar katılıyorum. Çıksın da alalım, mıncıklayalım. Perde ile camın arasına koyalım, orası onun evi olsun. Hatta göbeğine bastırdığımızda "yeak yea" desin.
  • Karikatürden bahsetmişken bu Umut Sarıkaya ne biçim bir adamdır yahu! Barda bildiği şarkı çalınca kitlenen adam figürüyle sıkıcı minibüs yolculuğuma renk, ahenk kattı. Teşekkürler... Allah Memo'ya akıl fikir versin. Kardeşim o şiirleri şarkıları nasıl yazıyorsun. Gül gül bir hal oluyoruz. "Teri emip meşin olan don d.şşağı kesiyor" daha güzel bir tasvir olamazdı heralde. Nerede geçtiğini merak edenler buyursun.
  • Vizelerin bitmesi de çok güzel bir şey. Benim bitti ordan biliyorum. Hele ki hepsi iyi geçse daha da güzel bir şeydir heralde. Benimki geçmedi o yüzden bilmiyorum.
  • Chelsea maçında Deivid'in attığı golden sonra televizyona sarıldım. O neydi Allah'ım? Bu arada kendi kalemize attığımız 3. gol oldu! Şaka gibi...
  • Havalar ısındığı için artık "kondüsyoner eşliğinde takımdan ayrı düz koşu" yapma zamanı yaklaşıyor. Yoksa bu karnımdaki şişlik inmeyecek. Amaaan kaç kere geliyoruz dünyaya, boşver...

Türkiye'de haftanın maçları


TURKCELL Süper Ligi
05 Nisan 2008 Cumartesi
15:00 G.Birliği Oftaş - Kasımpaşa
19:00
Fenerbahçe - Kayserispor

06 Nisan 2008 Pazar
15:00 Bursaspor - V.Manisaspor
15:00
Büyükşehir Bld.Spor - Ankaraspor
15:00
Gaziantepspor - Ankaragücü
15:00
Ç.Rizespor - Konyaspor
15:00
Sivasspor - Beşiktaş
19:00
Gençlerbirliği - Galatasaray

Türkiye İkinci Ligi A Kategorisi
05 Nisan 2008 Cumartesi
14:00 Erciyesspor - Malatyaspor

06 Nisan 2008 Pazar
14:00 Antalyaspor - Boluspor
14:00
Diyarbakırspor - Giresunspor
14:00
Elazığspor - Karşıyaka
14:00
Ist.Spor Marmara A.S. - Kartalspor
14:00 Kocaelispor - Mardinspor
14:00
Orduspor - Gaziantep Bld.Spor
14:00
Samsunspor - Eskişehirspor

07 Nisan 2008 Pazartesi
19:00
Sakaryaspor - Altay

Almanya'da haftanın maçları


Almanya Bundesliga
05 Nisan 2008 Cumartesi
16:30 A.Bielefeld - Karlsruhe
16:30
E.Frankfurt - Nürnberg
16:30
Hertha Berlin - Werder Bremen
16:30
Schalke - Hansa Rostock
16:30
Stuttgart - Hamburg
16:30
Wolfsburg - Hannover

06 Nisan 2008 Pazar
18:00 B.Münih - Bochum
18:00
B.Dortmund - B.Leverkusen

İspanya'da haftanın maçları


İspanya La Liga
05 Nisan 2008 Cumartesi
21:00 Osasuna - Huelva
23:00
Mallorca - Real Madrid

06 Nisan 2008 Pazar
18:00 Atl. Madrid - Almeria
18:00
A.Bilbao - Espanyol
18:00
Levante - Valladolid
18:00
Murcia - Valencia
18:00
Santander - D.La Coruna
18:00
Zaragoza - R.Betis
20:00
Sevilla - Villarreal
22:00
Barcelona - Getafe

Karl Heinz Feldkamp dönemi bitti


Kalli istifa etti. Eminim bütün Galatasaraylılar bu habere sevinmiştir. Buyrunuz haber burada:

Duyuru: Karl-Heinz Feldkamp


Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı’nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp’ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan’ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen – Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler’den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp’a ve Ahmet Akcan’a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

İtalya'da haftanın maçları


İtalya Serie A
05 Nisan 2008 Cumartesi
19:00 Roma - Genoa
21:30
Ac Milan - Cagliari

06 Nisan 2008 Pazar
16:00 Atalanta - İnter
16:00
Catania - Napoli
16:00
Fiorentina - Reggina
16:00
Parma - Lazio
16:00
Sampdoria - Livorno
16:00
Siena - Udinese
16:00
Torino - Empoli
21:30
Palermo - Juventus

İngiltere'de haftanın maçları


İngiltere Premier Ligi
05 Nisan 2008 Cumartesi
14:45 Arsenal - Liverpool
17:00 Aston Villa - Bolton
17:00 Blackburn - Tottenham
17:00 Fulham - Sunderland
17:00 Manchester City - Chelsea
17:00 Newcastle United - Reading
17:00 Wigan - Birmingham

06 Nisan 2008 Pazar
15:30 Middlesbrough - Manchester United
17:00 Everton - Derby

İngiltere FA Kupası
05 Nisan 2008 Cumartesi
14:15 West Bromwich - Portsmouth

06 Nisan 2008 Pazar
18:00
Barnsley - Cardiff

Salzburg Thuram'ın peşinde


36 yaşındaki 'veteran' defans oyuncusu Lilian Thuram'a Avusturya dan talip çıktı. Onu izlemek büyük keyif, kaç yaşına gelirse gelsin... Gel gelelim futbola uzun süre devam edeceğini dğşünmüyorum.
Bu transfer hakkında bir söylenti de Salzburg takımının sponsoru olan Red Bull'un Fransa piyasasında ismini daha da büyütmek için transferi istediği.. Nitekim daha önce Tsuneyasu Miyamoto ile anlaşarak aynı şeyi Japonya'da yapmışlardı.

Bernd Schuster'in listesi kabarık


Alman teknik adam Ronaldo'nun er yada geç Real Madrid forması giyeceğine inandığını söyledi.
"Ronaldo şimdi dünyanın en iyi futbolcusu, ancak Manchester United onu satmak istemiyor. Bu nedenle kısa vadede onunla sözleşme yapmak mümkün görünmüyor. Ancak Ronaldo'nun birkaç yıl içinde Bernabeu'da beyaz formayı giyeceğine inanıyorum"
Küçük bir ihtimal olsa da böyle bir isimle ilgilenildiğini duymak Real Madrid taraftarının yüzünü güldürmüş olmalı. Hali hazırda Premier Lig'de gol krallığına koşan Ronaldo cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.
Ayrıca, Ajax'lı Klaas Jan Huntelaar, Sevilla'lı Luis Fabiano ve Chelsea'li Didier Drogba ile ilgilendiklerini, önümüzdeki sezon Santiago Bernabeu'da görmek istediklerini söylemiş Schuster.

Adiós Ronnie!


Bu başlık benden değil, Mundo Deportivo'dan. Gideceği daha önceden kesinleşen Ronaldinho, Barcelona'ya ve Nou Camp'a erken veda etti. Antremanda sakatlanan Ronaldinho sezonu kapatmış. Adı bir çok büyük kulüple anılan Ronaldinho'nun Milan ile anlaşma yolunda olduğu da geziniyor internet sitelerinde. Ronaldinho ve Kaka... Önlerinde Pato... Keyifli olacak gibi.

İbrahima İbrahim olacak


Yattara da Türk statüsüne geçmek için gerekli başvuruları yapmış. Büyük ihtimalle de kabul edilecektir.
"Uzun süredir Türkiye'deyim. Burayı çok seviyorum. İnşallah bundan sonra da günlerim aynı şekilde geçmeye devam eder. Türk olmak için gerekli tüm işlemleri tamamladım. En kısa zamanda sonuçlanmasını bekliyorum. Ayrıca ismim de İbrahim Yattara olacak" demiş.
Türk statüsüne geçtikten sonra 3 büyüklerin gözü üstünde olacaktır.

Fenerbahçe'ye özel tekmelik


Sakatlıkları engellemede futbolcuların tekmeliklerinin boyu, yeri çok önemli. Buna en yakım örnek Roberto Carlos'un sakatlığı... Bu kritik dönemeçte sakatlıklarla uğraşmak istemeyen Fenerbahçe yönetimi kişiye özel tekmelikler yaptırıyor. Bu tekmeliklerin boyu biraz daha uzatılacakmış. Tekmelik takmak futbolculara sıkıntı gibi geliyor. Haklılar da... Boyu da uzatılınca iyice sıkıntı artar mı diye düşünmeden edemiyorum. Bir de neden sene başında değil de şimdi yapıldı bu iş?

Laudrup Adnan Polat'ın gözdesi


Laudrup'un menejeri Bayram Tutumlu, Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın Laudrup'u Galatasaray'da görmek istediğini belirtmiş. Bu sezon büyük işler yapan Getafe'nin hocası başka bir çok takımın da şimdiden gözdesi oldu. Ben açıkçası onu Galatasaray'ın başında görme ihtimalimizin düşük olduğunu düşünüyorum. Kendisine Avrupa'dan büyük teklifler olacağı konuşuluyor. UEFA'da takımı yola devam ediyor, Bayern deplasmanında 1-1 berabere kalarak avantajlı bir skor elde ettiler. Bekleyelim de görelim...



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License