25 Mart 2008

Yılın Futbolcusu Berbatov!


Berba Bulgaristan'da yılın futbolcusu seçildi. Bu ödülü daha önce 3 kez alan Berba 4.'yle birlikte Stoickov'un tahtına göz dikti. Stoickov bu ödülü daha önce 5 kez almıştı.

Heitinga Atletico Madrid'te!


Ajax'ın 24 yaşındaki defans oyuncusu John Heitinga, Atletico Madrid'le anlaştığı haberlerini doğruladı. Her yeni transfer gibi "böylesi büyük bir takımda oynayacağı için heyecanlı" olduğunu söyledi. Takımlar arasındaki ufak pürüzler giderilmeye çalışılıyormuş. Martin van Geel ise transferden rahatsız olduğunu ancak anlayışla karşıladığını belirtti ve ekledi; "Futbolcular en üst seviyelerine geldiklerinde takımdan ayrılıyorlar, tıpkı Wesley Sneijder gibi..." Biraz sitemkar olmuş sanki.

Bafraspor


"3. Lig takımlarından Bafraspor silahlı baskına uğradı. Teknik direktör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt hayatını kaybetti. Kulüp müdürü Engin Özarslan ağır yaralandı."

Ne bu şimdi? Hangi sözler açıklayabilir bunu? Hangi ceza geri getirir gidenleri? 3. Lig'de oynayan kendi halinde bir takım ve onun yöneticileriyle, kimin bir alıp veremediği olabilir? Sorular uzayıp gidiyor. Bu futbol fanatizmi olamaz! Bunu yapan kişinin futbolla uzaktan yakından alakası olamaz! Çekin kirli ellerinizi bu güzel oyunun üstünden!

Ölenlere Allah'tan rahmet, geri kalanlara sabır diliyorum. Kara haber tez duyulurmuş:

ISTANBUL, March 25 (Reuters) - Gunmen have killed the head coach and goalkeeping coach of Turkish third division side Bafraspor, the club said on its Web site.
The club, based near Samsun on the Black Sea, said two unknown attackers arrived at the club in a white minibus and carried out the shooting on Tuesday morning.
Goalkeeper trainer Ismail Kurt, 43, died at the scene and coach Sedat Gezer, 53, died later at hospital.
The club's manager Engin Ozarslan, 62, was injured in the attack.
No further details were immediately available and the motive for the killings was unknown. (Reporting by Daren Butler; editing by Keith Weir)

1. lig düğüm düğüm


Eskişehirspor'un Diyarbakırspor'a kaybetmesi, Kocaeli'nin deplasmanda Elazığ'ı yenmesi ve Antalya'nın Karşıyaka ile 2-2 berabere kalması sonucunda ligin üstü yine karıştı. Çok güzel bir lig oluyor bu sene. Puan farkı açılmadan, kafaya oynayan takımlar birbirleriyle kapışıyor. Bu haftanın toplu sonuçları ve önümüzdeki haftanın maçları şu şekilde:


Önümüzdeki hafta üst sıradakiler(Antalya hariç) kolay maçlara çıkıyorlar. Kocaeli'nin Gaziantep Belediye karşısında, Eskişehir'in İstanbulspor karşısında, Sakarya'nın da Giresun karşısında puan kaybedeceğini sanmıyorum. Antalya - Altay maçı riskli bir maç Antalya için. Altay'ın matematiksel olarak hala ilk 6'ya girme şansı var.

Steve Nash ve Tottenham


Küçüklüğünden beri fanatik bir Tottenham'lıymış. Bir gün mutlaka kulüpte görev almak veya kulüp için bir şeyler yapmak istiyor. Doğru yoldasın Steve!

Kimler geldi kimler geçti #4


Bob Ross! Daha önce de söylemiştim, resim yapabilen kişilere sonsuz bir saygım var.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License