20 Mayıs 2009

Kısa Kısa Transfer Haberleri

  • İlk haberler Celtic'ten. Nakamura'ya geri dön çağrısı gelmiş ülkesinden. 8 yıllık ayrılık canlarına tak etmiş olacak ki, Yokohama döndürmek için kolları sıvamış.
  • Celtic'ten ikinci haber de Scott Brown ile ilgili. Tottenham teklif yapmış. 8 milyon gibi bir rakamdan bahsediliyor. Brown bu sene İskoçya'da yılın oyuncusu seçilmişti. Orta sahada oynayan ve İskoçya iç transfer rekorunu elinde bulunduran bir adam. Radknapp çok istiyormuş deniliyor.
  • Tottenham'la devam edelim. Lazio'nun forveti Goran Pandev tekrar gündeme geldi. Geçtiğimiz transfer döneminde de adını sıkça duymuştuk ama transferi Robbie Keane ve Jermaine Defoe'nun dönüşüyle gerçekleşmemişti.
  • Finalde gözler Mesut Özil'in üzerinde olacakmış Independent'ın haberine göre. Bu büyük maçtaki, Diego'nun eksikliğini hissettirmez, yükü kaldırabilirse Premier Lig kulüpleri Werder'in kapısını çalacakmış. Ayrıca Tim Weise, Clemens Fritz, Fernandinho, Jadson, Ilsinho ve Willian da izlenecekmiş. Kahvaltı öncesi bu kadarı yeterli. Hepinize günaydın!

The no-go zones in Rome

Şampiyonlar Ligi finali için İngiltere'ye gidecek Manchester United taraftarlarına böyle bir hoşluk yapmışlar. Nerelere gitmemeleri gerektiği işaretlenmiş. Faydalı olur mu? Bence olmaz. Zaten finalde bir İtalyan takımı olmadığı için, büyük bir olay yaşanacağını sanmıyorum.
Not: Resmin üstüne tıklamanız lazım tabi. Göz sağlığınız için...

Beyler susmak yok! #1



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License