04 Şubat 2009

Sivasspor - Galatasaray


Flamboyant'ın aramıza yeniden dönmesiyle paslar da gelmeye başladı. Onsuz hevesimiz olmuyordu yazmaya.
önceki hafta sivas'ta oynana lig maçını seyretmemiştim fakat bu iki kupa maçını izlemeye fırsat bulabildim. sivas, sami yen'den istediği sonucu alarak dönmüştü. lincoln, kewell, baros, ayhan, ,servet gibi önemli ve sabri gibi eksikler vardı maç öncesi. sivasspor'un oyun mantığı geçen haftada oynanan iki maçtakiyle aynıydı yine. fazla ileriye çıkmak yok, mehmet yıldız'a atılan toplar ve 2. yarıda gelen balili hamlesi. arda'nın golüyle heyecanlanmadım değil ama kamanan'ın füzesi umutlarımı söndürdü. sivas oyun olarak durgundu ama galatasaray da maçı kazanmak adına hiçbir şey yapamıyordu. goller dışında benim aklımda kalan iki önemli gol pozisyonu var maçta: ilki kamanan'ın aykut' çalımladıktan sonra topu yan direğe nişanlaması, diğeri de ümit karan'ın arda'nın ortasını altıpas içinden üstten dışarı göndermesi.
galatasaray'da nonda hiç oyunda gözükmedi. ümit de iyi değildi ama nonda'dan daha çok çaba gösterdi oyun içinde. fakat barış? hala savruk oynuyorsun gerçekten. bi de emre güngör kendini toparlayamamış daha. eskiden çok daha iyi uzun toplar atardı, zamanla kendine gelecektir. oyun olarak mehmet güven göze batan isimdi. takımda rahatlıkla oynayabilir gibi geldi bana.
her şeye rağmen penaltı vuruşları biraz daha güven içinde yapılsaydı turu geçebilirdi galatasaray. petkoviç'in hakkını vermek lazım tabi de oyuncular da penaltı atmayı öğrenememişler.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License