07 Temmuz 2008

Deivid ameliyat oldu

Futbolcumuzun ameliyatı başarılı geçmiş, ilk olarak ayağı 6 hafta alçıda kalacakmış. 3.5-4 ay içerisinde de sahalara dönebilecekmiş. Futbol için çok uzun bir süre.

Şimdi merak konusu olan Fenerbahçe'nin Deivid'in lisansını askıya alıp almayacağı. Geçtiğimiz sezon Appiah'ın yaşadığı uzun sakatlık yüzünden lisansı askıya alınmıştı. Eğer alınırsa, yabancı kontenjanında bir kişilik daha yer açılacak ve transfere olanak sağlanacak. Bu kontenjan doldurulursa, Deivid iyileştiğinde ne olacağı sorunu gündeme gelecek bu kez.

Deivid, sağ kanatta yararlandığımız futbolcumuzdu. Onun boşluğunu (eğer transfer olmazsa) Kazım Kazım dolduracak ve yedeği Ali Bilgin olacak. Kazım'ın Euro 2008'deki istikrarsız görüntüsünü üzerinden atması gerekiyor. Bir bakıyorsunuz, maçı tek başına alacakmış gibi oynuyor, bir bakıyorsunuz sahada geziniyor. Bana kalırsa sağ kanadımızda ilk 11 oynayacak yeteneğe sahip bir futbolcu. Hemen vazgeçmemeli, ısrarla üstünde durmalıyız. Tecrübe kazandıkça vazgeçilmez olacaktır.

Deivid'di konumuz. Fenerbahçe için en yararlı olduğu sezonun ardından böylesi büyük bir sakatlık yaşaması moralini bozmuştur ama o antrenmandaki neşeli futbolcu gerçek hayatta da öyleyse altından kalkabilecektir. Tekrar geçmiş olsun, en yakın zamanda çubukluyla sahalarda görmek dileğiyle...

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License