29 Mart 2009

İspanya - Türkiye


Maça böylesine hızlı başladıktan sonra, düştüğümüz durum hiç de hoş değil. ilk dakikalardaki Nihat ve Semih'in şutları dışında Casillas'ı yerde görmedik hiç. Oyunun kontrolü hep İspanyollardaydı. 10 numarası Tuncay olan bir takımın da ayağında top tutması zor oluyor haliyle. Arda da gününde olmayınca topu ileriye taşımakta çok zorlandık. Buna rağmen kaleci Volkana'a gelen ilk tehlikeli top 42. dakikadaydı.


Maçın 2. yarısında da İspanya'nın pas trafiği kesilemeyince Semih - Ayhan değişikliği ile orta sahayı kalabalıklaştırma yolunu seçtik; fakat işe yaradığı söylenemez. İlerde bir adam eksilince İspanya defansı da rahatladı ve İbrahim Üzülmez'in tek başına kaldığı kanatta Sergío Ramos kabusu yaşadık. Torres iki kişinin arasından sıyrılarak kendine pozisyon yaratacaktı ki kendini yerde buldu. Duran topta adamları paylaşamamak sonucu kalemizde golü gördük. Sonrası mutlak İspanya baskısı, 2. gol çabaları...

Bizim bu maçta yenilgimiz tabiki ön görüler dahilindeydi ama Bosna Hersek'in Belçika'daki 4-2lik galibiyeti hiç iyi olmadı. Çarşamba günü biz İspanya ile oynarken onlar kendi sahalarında Belçika ile oynayacaklar. Bizim işimiz zor. Milli takımımızın geride kalan 5 maçta sadece 5 gol attığını da ayrıca belirtmek lazım.

Anket yaptık canlar

Sağ tarafta görebilirsiniz. Sergio Ramos mu? Dani Alves mi?



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License