01 Ocak 2010

Kocaelispor için 'Bir Tuğla da Sen Koy'

Kocaelispor’umuzun geleceği için başlatılan kurtuluş savaşı mücadelesine tüm Kocaeli halkının katılımını sağlamak ve Kocaeli’nin en önemli ortak paydası olan Kocaelispor’umuza destek için “Bir Tuğlada Sen Koy” kampanyası başlatılıyor. Kampanya ile ilgili hazırlıklar son aşamada olup, kısa bir süre içinde basın toplantısı yapılarak kulübümüz tarafından bu kampanyanın detayları açıklanacaktır.

Kocaeli Halkı Kocaelispor’a destek verirken karşılığında mutlaka Kocaelispor Kulübü Derneği makbuzunu teslim alacak ve hiçbir şekilde karşılıksız olarak bağış toplanmayacaktır.

Bir Tuğlada Sen Koy, İzmit İsmetpaşa Stadı’nın Tuğla ile kaplanacak olan çevresinde ve

Kocaelispor Tarihinde adın yer alsın.
Kampanya şu şekilde yürütülecek ve koordinasyonu sağlanacaktır.

1- İki farklı bankada başkanımız ve yönetim kurulumuz adına açılacak olan ortak hesaplara yatırılacak paraların dekontları ile , irtibat bürolarına müracaat yapıp isim yazdırılarak ve Kocaelispor bağış makbuzunu alarak bağış yapılacaktır.


2- Kulüp telefonlarımız aranıp, isim ve adres verilmesi halinde görevli arkadaşların size ulaşmasını sağlayıp Kocaelispor bağış makbuzu karşılığı ücret elden verilerek bağış yapılacaktır.


3-Şehrin muhtelif yerlerine açılacak olan kampanya irtibat bürolarında yine makbuz karşılığı kampanya ücreti yatırılarak bağış yapılacaktır.


4-Kocaeli'de yayın yapan gazetelerin spor servislerine giderek yine kulübümüz bağış makbuzu karşılığı kampanya ücretini yatırarak bağış yapılacaktır.

5-Kulübümüz resmi internet sitesi www.kocaelispor.org.tr'de açılacak olan kampanya sayfasına iletişim bilgileri yazdırılarak görevli arkadaşların size ulaşmasını sağlayabilir, yine bağış makbuzu karşılığı kampanyaya katılarak bağış yapabileceksiniz.


Kampanyaya katılacak olan kişilerin, Kocaelispor bağış makbuzu almadan ve istemeden hiç kimseye para vermemeleri konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir.
Kampanyaya katılacak olan tüm kurum veya kişilerin isimleri Resmi İnternet Sitemiz aracılığı ile kamuoyuna duyurulacak ve web sitemizde bir bölüm açılarak isimleri sürekli yayınlanacaktır.

Üzülüyorum Kocaelispor'un bu durumuna. Bu kampanya başarılı olur mu bilinmez. Daha önce aynı şey Celtic yapmış ve başarılı olmuş. Kocaelispor taraftarına sabır dileyelim. Umarım kısa zamanda düze çıkarlar.

Premier Lig'de olası transferler (Ocak 2010) #1

Arsenal

Bütçe: £30m

Gelebilecekler: Marouane Chamakh (Bordeaux, £4m), Edin Dzeko, (Wolfsburg, £25m), Carlton Cole (West Ham, £10m), Igor Afinkeev (CSKA Moscow, £20m), Robert Green (West Ham, £5m)

Gidebilecekler: Philippe Senderos (Roma, £2m), Jack Wilshere (Burnley, Fulham, West Ham, kiralık)

Aston Villa

Bütçe: £5m artı oyuncu satışından gelen para

Gelebilecekler: Bir orta saha oyuncusu

Gidebilecekler: Nigel Reo-Coker (Fulham, £5m), Craig Gardner (Birmingham City or Wolverhampton Wanderers £3m), Emile Heskey (Chelsea, Liverpool, £3.5m), Marlon Harewood (kira), Ciaran Clark (kira)

Birmingham City

Bütçe: £40m (!)

Gelebilecekler: Charles N'Zogbia (Wigan Athletic, £8m), Aiden McGeady (Celtic, £7m), Marc Janko (Red Bull Salzburg, £7m), Kevin Kurányi (Schalke 04, £5m), Craig Gardner (Aston Villa, £3m), Michel (Sporting Gijon, £3m)

Gidebilecekler: Kevin Phillips (Middlesbrough, £500,000), Lee Carsley (Wolverhampton Wanderers, £500,000)

Blackburn Rovers

Bütçe: Oldukça az

Gelebilecekler: James Beattie (Stoke City, Jason Roberts'la takas), Stuart Holden (Houston Dynamo)

Gidebilecekler: Benni McCarthy (Fulham, Porto, £3m), Jason Roberts (Stoke City, Beattie ile takas), Morten Gamst Pedersen (£1.5m)

Bolton Wanderers

Bütçe: £6m

Gelebilecekler: Guti (Real Madrid, loan), Miguel Veloso (Sporting Lisbon, £6m)

Gidebilecekler: Nicky Hunt (£250,000), Mustapha Riga (£300,000), Danny Shittu (£1m)

Burnley

Bütçe: £3m

Gelebilecekler: Gareth Bale (Spurs, kira), Jack Wilshere (Arsenal, kira), David Nugent (Portsmouth)

Gidebilecekler: Şimdilik herhangi bir oyuncu gözükmüyor.

Chelsea

Bütçe: £50m

Gelebilecekler: Sergio Aguëro (Atlético Madrid, £35m), Adam Johnson (Middlesbrough, £6m), Edin Dzeko (Wolfsburg, £25m), Jerko Leko (Monaco, £8m), Philippe Mexès (Roma, £5m), Emile Heskey (Aston Villa, £3.5m), Franck Ribéry (Bayern Munich, £35m), Giampaolo Pazzini (Sampdoria, £15m)

Gidebilecekler: Yalnızca genç oyuncular kiraya verilecek.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License