12 Mayıs 2009

İzmir'e...

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri, kimilerine göre en güzeli. Bu akşam Fenerbahçe'yi desteklemek adına İzmir'e doğru yol alıyoruz. Güzel futbol, güzel tribünler ve artık kupa görmek dileğiyle... Alamasak da canımız sağ olsun, yapacak bir şey yok. Necati Cumalı'dan hoş bir alıntı:

Aşklarının tarihi bir şehrin tarihidir diyorum
Gün gelir aşklarıyla anılır şehirler anılırsa
Niyetim sevdalı sözler etmek olmasa
İzmir için ne yazarsam sana adıyorum!
Not: Dönüşte, biraz geç olsa da, gözlemlerimize blogda yer veririz. Şimdilik sizi tdrgn ve pivot santrafor'la başbaşa bırakıyorum. İki Galatasaraylıya blogu emanet etmek pek çekici gelmese de, yapacak bir şey yok. Hiç olmadı dönüşte bir çaresine bakarız. :)

Super Pippo


“ After the goals in Athens I didn’t sleep for 10 days.

It’s just the way I am, I like to play as if I were 20 years old.I steal the balls at the end of the match. I stole 2 in one week: the one of the hat-trick and the one of my 300th goal as a professional.

On the way home, Alessia told me ‘you’re like a child’. She’s right, but, I think that’s the spirit that lead me to here. ”



Niceleri sevmez çalışmaya, gol atmaya, futbola aşık, attığı her gole ilk golüymüş gibi çocukça sevinen bu adamı. 36 yaşında çirkin kral, son 9 maçında 11 golü var, yalnızca 2'sinde 90 dakika forma giydi.

Ekliyor Pippo,

"Çizginin dışına çıkma vakti gelmedi. Sırada Baggio var, hedefim 319."

Bu Adamı Seviyorum


Türkiye'ye ve tabiki Galatasaray'a gelmiş en sempatik futbolcudur benim gözümde. Fifa'nın resmi sitesine çok güzel açıklamalarda bulunmuş. o açıklamaların tamamına buradan ulaşılabilir.

"Eğer birisi çıkıp da kendi taraftarının bizimkilerden daha iyi olduğunu söylerse; öyle olmadığına dair iddiaya girerim"

Seviyoruz seni Harry, yola devam.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License