24 Kasım 2008

Pauleta yeniden PSG'de

Geçtiğimiz günlerde bıraktı futbolu bildiğiniz gibi. Yolları yine Paris Saint Germain'le kesişti ama Fransa'yla pek kesiştiği söylenemez. Nitekim kendisi bundan sonra scout olarak görev alacak. Oyuncu arayacağı yerler ise İspanya ile Portekiz'miş. Fm'de çok severdim futbolu bırakan futbolcularımı kulüpte tutmayı. Fransa'da sempati duyduğum takımın bunu yapması hoşuma gitti.

Gallas out <-> Cesc in

Arsenal kaptan değişikliğine gitti. Pazubant Gallas'tan alınıp, Fabregas'a verildi. Böyle genç bir takımın 21 yaşında kaptanı olması gayet normal. Kiev maçına ilk kez kaptan olarak çıkacak Cesc. Arsene Wenger açıklama yapmak zorunda olmadığını, takımın gizliliğine saygı duyulması gerektiğini belirtmiş. Çoğu kişi az çok tahmin ediyordur neden değişikliğe gidildiğini.

Kelâmıkibar #7

"You could cut his head off and he'd still play on!"
Joe Cole, John Terry hakkında konuşuyor.

Cracovia Ultras







Polonya'nın en eski takımı olan Cracovia Krakow taraftarları; Cracovia Ultras

O an #1

Bakakalırım giden geminin ardından, 
Atamam kendimi denize, dünya güzel;
Serde erkeklik var, ağlayamam...

Ne güzel demiş Orhan Veli.

Bitmesin bu rüya #2

Hız, yetenek, sol açık... Kaç kişi geldi aklınızda? Bir de Manchester United diyelim? Buldunuz tabii ki, Ryan Giggs!

Neslimizin izlediği, belki de izleyebileceği en iyi sol kanat oyuncularından biri. Manchester City alt yapısında oynarken, Alex Ferguson tarafından ailesine kadar gidilip, bütün sorumluluğu alınarak Manchester United'a katılmış. O gün bugündür Kırmızı Şeytanlarda...
İngiltere milli takımında oynaması için teklif gelmiş fakat ben Galler milli takımında oynamak istiyorum diyerek reddetmiştir. Bir zamanlar takım arkadaşı olan Veron, Arjantin ile Galler'in maç yapacağı zaman Giggs'in Galli olduğunu öğrenmiş ve şaşırmış. İlginç tabi...
Aslında soyadı Giggs değil. Annesi ile kendisini terk eden babasına inat annesinin kızlık soyadını seçmiş. Yakışıklı değil ama karizmatik bi' adam Giggs. Top ayağına geldiğinde tam bir afet olur o ayrı. Fakat aşırı derecede kıllı bir abimiz. Ne olur o kırmızı formayı veya üstünde ne varsa çıkarmasın. 
Çok seviyoruz seni Ryan Giggs. Bitmesin bu rüya!

Mariangela Demurtas

Tristania'dan tanıyoruz. "Ulan bi' yerden tanıdık geliyor" diyenlere duyurulur. 



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License