19 Ağustos 2008

Katarzyna Ewa Skowrońska


Güzelliğine ve voleybolculuğuna laf atmak kolay değil. Evliymiş kendisi. Yeni öğrendim ben. Hay bin kunduz! Voleybolcu bayanlarımızın belli bir güzelliği oluyor zaten. Bunu tamamen iyi niyetimle söylüyorum. :) Ama o biraz başka gibi... Allah sahibine bağışlasın.

Let The Game Begin!

Nihayet liglerin bir kısmı başladı. Geri kalanı da başlamak üzere. Klasik tabirleri bol bol duyacağız spikerlerimizden;

-Sezonun ilk maçı
-Sezonun ilk golü
-Sezonun ilk taçı
-Sezonun ilk ...

Şimdiden uyarım onlara, vazgeçin! Biz salak değiliz. Her neyse staj dolayısıyla olimpiyatlardan ve liglerden uzak kalıyorum. Maç özetlerini bile izlemiyorum. Tottenham'ımız Hotspur'umuz İngiltere'de, sebepsiz olsa da, en nefret ettiğim takımlardan olan Middlesbrough karşısında pek bir etkinlik gösterememiş. Berbatov yedek soyunmuş. (Bu kadar iğrenç tabirler sayılıdır, kıymetini bilelim.) Berbatov'un satılması durumunda, ne yapacağı belli olmayan Darren Bent ile nereye kadar gidilebilir, bilinmez. Daha geçen senelerde forvet bolluğundan şikayet ediyorduk. Yok mu kardeşim bunun bir ortası?

Yolun açık olsun

Bir futbolcu daha geçti ülkemizden. Olmadı yapamadı. Zaman zaman başta ben olmak üzere Fenerbahçeliler tarafından çok eleştirildi. Bu kadar faydasız olup da bu kadar sevilen bir oyuncu ben hatırlamıyorum. Hala da seviyoruz Kezman'ı. İnşallah PSG'de kendini bulursun da seni izlemeye doyamayız. Yolun açık olsun Batman!



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License