28 Kasım 2008

NEC Nijmegen: 0 - Tottenham: 1

Tottenham sahaya 4-4-2 ile çıkmış. Geri dörtlüde; Chris Gunter, Michael Dawson, Jonathan Woodgate, Gareth Bale. Orta alanda; Bentley, Zokora, Huddlestone, O'Hara. Forvette de Frazier Campbell ve Darren Bent.
Aslında daha farklı bir galibiyet bekleyebilirdik ama önemli olan 3 puandı. Golü O'Hara atmış. Redknapp zeminin kötülüğünden söz etmiş. Topu dolaştırmada zorluk çektiklerini fakat 3 puanı alıp işlerini yaptıklarını belirtmiş. Tottenham büyük ihtimalle 2. olarak gruptan çıkacaktır. Şampiyonlar liginden gelecek olan takımla eşleşmek dezavantaj gibi görünüyor fakat, oradan kimin geleceği belli olmaz. Udinese'nin önümüzdeki maçını kaybetmesi durumunda işler değişebilir. İkili averajda Udinese'nin avantajı var. 2-0 kazanmışlardı Tottenham maçını, Juande Ramos zamanında. Teyy teyy...
Yürüyedur Tottenham!

Juan Manuel Mata

FM 2008'de Valencia ile oynamaya başladığım zamanlarda tanıdım bu wonderkid' i. 1988 doğumlu, sol kanatta ve forvette oynayabiliyor. Geçen sezon takımın başında Quique Flores varken pek şans bulamasa da, Koeman' ın gelişi ile birlikte forma giymeye başlamıştı. Takımdaki diğer isimli futbolculardan büyük destek gördüğü açık. Bu sezona da iyi başladı, İspanyolların ondan beklentileri fazla. Kaliteli, oyunda derinliğe sahip, gole çabuk gidebilen bir oyuncu.
Sezon başında takip etmeye çalışıyordum taa ki uydu değişikliğine kadar. .artık uyduda ntvspor ve ntv gibi kanallara ulaşamıyorum, ağlıyorum.. Bu akşamki uefa kupası maçında da golünü atmış..



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License