13 Nisan 2008

Gooners



Seneye ligi de Arsenal'in üzerinde bitirirsek değmeyin keyfimize...

Totti aklını yemiş


"Tartışma, seçimlerde favori olarak gösterilen Özgürlükçü Parti lideri Berlusconi’nin önceki gün Totti hakkında söylediği bir cümleyle başladı. Roma’daki miting sırasında Berlusconi, merkez solun Roma Belediye Başkanı adayı Francesco Rutelli’yi destekleyen afişlerde, Totti’nin imzasının da yer aldığının hatırlatması üzerine, "Oyunu sol için kullanacakmış. O zaman aklini yemiş. Çünkü karısı bizim Mediaset grubu için çalışıyor" dedi.

Berlusconi ise tepkiler üzerine dün bir İtalyan radyosuna verdiği demeçte, Totti konusundaki sözlerine açıklık getirdi. Tüm ulusa mal olmuş futbolcuların siyaset kampanyalarına alet olmasını yanlış bulduğunu ifade eden Berlusconi, "Futbol şampiyonları herkesin güven ve sevgisini kazanmaya özen göstermelidirler" dedi. Berlusconi, şöyle devam etti: "Ben, Totti’ye bir öpücük gönderiyor ve Inter’i yakalama mücadelelerinde başarılar diliyorum. Şampiyonlar Ligi’nden elendikleri için üzgünüm. Ben, Roma’yı destekliyordum, bunu maç öncesinde de söylemiştim."

Kıvırmak dedikleri bu olsa gerek. Konumuz o değil. Totti'yi ne kadar çok sevsem de Berlusconi'nin bir sözüne katılıyorum. Futbolcuların, özellikle Totti gibi idollerin bu siyasi kampanyalarda yer almaması gerekir. Tabii ki belirli bir siyasi görüşü olacak ama bu tip reklamlara alet olması onlara kaybettirir.

Dövme



Çok güzel olmuş gerçekten.

Ronaldinho Milan'da


Ronaldinho'nun takımdan ayrılacağı herkes tarafından biliniyordu. Önemli olan kime gideceğiydi, o da cevabını buldu. 2012'ye kadar Milan ile sözleşme imzalamış. Bunu söyleyen Ronaldinho'nun kardeşi ve menejeri Roberto De Assis. Eğer doğruysa ki öyle gözüküyor, Kaka-Ronaldinho-Pato 3'lüsünü izlemek keyifli olacak.

Güzel günler


Bu fotoğraf Galatasaray'ı 3-0'dan 4-3 yendiğimiz maçtan sonra soyunma odasında çekilmiş. Yüzlerdeki haklı gurur ve hırs görmeye değer. Rıdvan'ın da dediği gibi "Bugün 7 tane yesek, 8 tane atardık..."



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License