07 Temmuz 2008

Bir çift terlik, İbrahimler ve kaptanlık


Geçtiğimiz günlerde, şaka gibi bir olay yaşandı. Eminim hepiniz duymuşsunuzdur. Toraman yemeğe terlikle iniyor, Üzülmez uyarıyor vs.

İki takım kaptanının birbirine karşı bu kadar hoşgörüsüz olmasına rağmen, inatla aramızda bir husumet yoktu açıklamaları yapmaları Beşiktaş'ta gergin bir ortam olduğunu düşündürüyor. Eğer gerçekten bir husumet yoksa, takımın çok çalışmaktan başka hiç bir derdinin olmaması gereken bu dönemde böyle bir şey yaşanması, acaba şampiyonluk kovalarken, o stres altında nasıl davranacaklar diye sorduruyor ister istemez.

Bu tartışmanın üzerine iki futbolcu da İstanbul'a gönderildi. Hem de ayrı ayrı uçaklarla. Ne çabuk düşman kesildiler. Aynı uçağa bile bindirilmediler. İkisinin de kulüple ilişkilerinin kesildiği söyleniyor. Hatta bir rivayete göre İbrahim Toraman, uçaktan iner inmez soluğu Galatasaray'da almış.

İkisinin de kaptanlığı alındı doğal olarak. Yeni kaptanlar Delgado ve Mert Nobre olacakmış. Nobre alışık kaptanlık pazubandına... Mağlum ilk oynadığı Fenerbahçe maçına kaptan olarak çıkmıştı. Gel gelelim ikisi de kaptanlığa alışık değil, o ayrı bir sorumluluktur. Delgado şimdiye kadar bu sorumluluğa sahip olduğu imajını çizmedi bana kalırsa.

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License