16 Eylül 2008

Hangi birini yeneceksin Tottenham?

Dün White Hart Lane'de Tottenham ile Aston Villa karşı karşıya geldi. Bu maça kadar oynadığı 3 karşılaşmadan sadece Chelsea maçından kopardığı bir puan var. Bu sebepten artık bir galibiyet almasını bekliyordum Tottenham'ın. Kendi sahasında oynadığı düşünülürse ihtimal daha da artıyordu fakat öyle olmadı. Tottenham:1 Aston Villa:2

Tottenham maça;

----------------Gomes-------------------
Corluka---Woodgate---Dawson---Bale
A. Lennon---Zokora---Huddlestone---Modric
----Darren Bent---Pavlyuchenko---

İlk 11'i ile çıktı. Defansta ne yapacağı belli olmayan bir Dawson, orta sahada iki ön libero... Juande hala taktiği oturtamadı. Kolay değil tabi. Sen takımdaki herkese yol verirsen olacağı bu. Gönderilen isimlerin arasında, Tottenham'ın taktiğinin kilit noktalarını oluşturan isimler de var.

Juande, Martin Jol'dan bayrağı aldığında FA Cup'da belli yerlere gelmişti zaten takım. Ligdeki durumuna bir katkısı olmadı, olamadı ama FA Cup Tottenham müzesinde sergileniyor. İşte bu başarı hakkında sorulan bir soruya;
"Eskiden kalan her şeyi değiştirdim. Oyuncuların antreman sahasına girdikleri kapı ve yol dahil!" demişti. Kim düşünürdü ki eskiden kalma futbolcuların da gideceğini. Modric ve Gio iyi transferler. Pavlyuchenko ne bir Robbie Keane ne de bir Berbatov. Sahi Keane neden gönderildi bu takımdan? Sembol olmuştu, çok aman aman bir forvet değildi ama atıyordu.

Premier Lig'in son sırasındayız. Pavlyuchenko ve Corluka ilk maçına çıktı Tottenham formasıyla. Bu devranın böyle gitmesi durumunda Juande Ramos'un bol bol dua alacağı kesin. Benim ideal Tottenham kadromla bitireyim postu.

-------------------Gomes---------------------
Corluka-------King-------Wootgate-------Bale
------Huddlestone/Zokora---O'Hara---------
Bentley/Lennon---Modric----Giovani Dos Santos
-----------------Pavlyuchenko-----------------



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License