27 Temmuz 2008

Yurttan Sesler #1


İlgilenen olursa Değirmendere'de çekilmiştir efendim. :)

Xabi Alonso iddiaları

Aurelio gittikten sonra Aragones o bölgeye oyuncu istediğini dile getirdi. Nerden çıktıysa birden herkes Xabi'yi konuşmaya başladı. Sadece bizim basınımız değil İngiliz ve İspanyol basını da bu yönde haberler yaptı. Resmi sitede yalanlanmaması de Fenerbahçe taraftarının yüreğinin pır pır etmesine yetti.
Transferle ilgili olarak, Liverpool forumlarında görüldüğü üzere taraftarlar Xabi'nin takımdan ayrılmasını istemiyorlar.
Mirror'ın haberine göre Fenerbahçe £12 milyon önerecekmiş Liverpool'a. Kırmızılar ise £18 milyona Barry ile anlaşmak üzereymiş. Bu transferin doğru olabileceği ihtimalini birazcık daha arttırsa da, Aston Villa Barry'i satmak istemiyor. Bu durumda Xabi'nin takımdan ayrılmasına gerek yok.
Çok çok küçük bir olasılık. Fenerbahçe'ye gelene kadar İngiltere, İspanya ve İtalya'dan bir sürü taliplisi çıkar. Tabi, keşke gelse...

Ortega F.C. Dallas'a mı?

Bir sitede böyle bir söylenti gördüm dolaşırken. Rivayete göre Dallas'lılar görüşmeler için Arjantin'e gitmiş bile. Ortega gönülsüz haliyle. Fakat başkan sağlam bir teklif yakalarsa gözünü kırpmaz diyorlar. Bence gitmesin, River Plate'de bıraksın. Tahmin ediyorum, taraftarları da benimle aynı görüştedir.

Berbatov ve Robbie Keane

Tottenham'dan bahsetmişken devam ediyim dedim. Manchester United Berbatov için adeta saldırıya geçti. Uçuk rakamlar konuşuluyor transferle ilgili. Berbatov'un da gönlü varmış, fakat kendi ağzından duymadığım için inanmak istemiyorum.
Berba'nın forvetteki kankasına da kırmızılar merak sarmış. Crouch'un takımdan ayrılmasından sonra yedek golcü mü arıyorlar nedir? Gerçi David Villa ile de ilgileniyorlardı, fesatlık yapmıyım. Keano da gitmesin. Juande Ramos'un seneye hangi taktik dizilişle sahada olacağına bağlı tabi her şey...

Chimbonda ve Tainio Sunderland'de

Ramos kendi kadrosunu kurmak için elindekileri göndermeye başladı. Alan Hutton'ın alınmasından sonra, yedek kalan Chimbo Sunderland ile anlaşmış. Roy Keane, heyecan verici bir transfer olarak nitelendirmiş ve çok memnun olduğunu belirtmiş. Ondan önce de Teemu gitmişti. Roy Keane'in listesinde 2 Tottenhamlı daha varmış. Yeter artık, bırak da başkaları alsın diyorum.

Nihayet!

Gitti, nihayet gitti. Kim mi? Paul Robinson! En iyi zamanında bile İngiltere milli takımına nasıl seçildiğini anlamazdım. O kadar mı kötü İngiliz kalecileri diye insan ister istemez düşünüyor. £3.5 milyona Blackburn'ün olmuş. Hayrını görsünler görmesine de, tutup da oralarda panter kesilmesin.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License