23 Mart 2008

İstanbul Büyükşehir Belediyespor:2 - Beşiktaş:1


Her ne kadar Beşiktaş'ı yenmelerine sevinsem de belediye takımlarının Süper Lig'de olmalarına karşıyım. Taraftarı olmayan, kendi tesisleri olmayan takımların Süper Lig'de işi olmamalı. Maça dönecek olursak, maç öncesi Beşiktaş'tan puan kaybı bekliyordum. Önlibero gibi takımın en önemli noktalarından birinde oynatacak oyuncuları yok. Zaten haftalardır bunun sinyallerini veriyorlardı kötü futbolla.
İbrahim Akın eski takımını da boş geçmedi. Gerçek kimliğine kavuştu gibi gözüküyor ama küçük takımların büyük oyuncusu mu olacak yoksa büyük takımlarda yapabilecek mi? Öncelikle bunu görmesi, karar vermesi gerekiyor.
Bobo kırmızı kart gördü. Pozisyon tam net olarak görünmedi televizondan. Pozisyonun öncesinde kendini marke etmek isteyen belediyeli futbolcuyu ilkin bir itiyor. Daha sonra olan oluyor. Fenerbahçe maçında oynayamayacak.
Diğer bir oynayamayacak isimse tesadüfe bakın ki Rüştü! Sakatlanmış. Ne ara sakatlanmış ne gören var ne bilen! Burnuma pis kokular geliyor ama ben onu Fenerbahçe'ye ilk geldiği zamanlardaki gibi hatırlamak istediğimden susuyorum.
Necati bildiğimiz Necati. Pek bir farkı yok. Olmadık pozisyonları kaçırıp ilginç goller atıyor.
Şimdi gözler yarınki Galatasaray ve Sivas maçlarında...

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License