23 Mart 2008

İnter:1 - Juventus:2


Maçın ilk yarısına yetişemedim ancak ikinci yarısını izleme fırsatı buldum. Öncelikle şunu söylemem lazım, yaşı kaç olursa olsun Del Piero ile Nedved topu her ayağına aldığında heyecanlanıyorum. Futbolu aşkla oynayan adamlar. Nitekim bugün Del Pierro izlediğim kadarıyla Materazzi'yi pervane etti. Sahadan sildi adeta. Juventus daha bir takım gibiydi.
İnter'de ise defans kötü günündeydi. Eğer iki tane gol ile kurtuldularsa bunu biraz şanslarına, biraz rakibin beceriksizliğine, biraz da kalecilerine borçlular. Burdisso'nun Trezeguet'in attığı goldeki hatası İnter'de oynayan bir futbolcuya yakışmayacak bir hareketti. Daha önce de söylediğim gibi Materazzi, Del Pierro karşısında 'aciz' kaldı.
Maniche'nin oyuna girmesiyle biraz ayaklandı İnter. Bir gol buldu, ikinci gole de çok yaklaştı. Bu sonuç Roma'nın işine geldi. İbrahimovic'e olan antipatimden dolayı Roma'yı destekliyorum bu sezon şampiyon olması için. Yoksa takımım belli; Torino! Yeri gelmişken Torino'nun da Milan'a 1-0 yenildiğini söyleyeyim. Gol Pato'dan geldi.

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License