25 Temmuz 2008

Yeni sezon bilet fiyatları (Fenerbahçe)

Fenerbahçe resmi sitesinden yeni sezon fiyatları için ipucu olacak 2 maçı biletlerinin satışa çıktığını duyurdu. Bunlardan ilki Shakhtar Donetsk ile oynanacak hazırlık maçı. Kale arkası tribünleri olan Migros ve Telsim‘de fiyatlar 33 YTL!

Bir hazırlık maçı için bile 33 YTL fiyat biçmek, yönetimin taraftarı soymasıdır. Bu tip maçlarda, sembolik bir ücret alınır ve normalde maça gitmek için durumu olmayan insanlar, hem stadı hem takımı görme fırsatı bulurlar. Bu sayede takım halka, halk takıma yakın olur. Diğer tribünlerin bilet fiyatları ise şöyle sıralanyor:

Fenerium Alt B - F Blok: 165,00 YTL
Fenerium Alt C - E Blok: 190,00 YTL
Fenerium Alt D Blok: 240,00 YTL
Fenerium Alt G Blok: 110,00 YTL
Fenerium Üst Trb.: 66,00 YTL

Sezon öncesi maçının 33 YTL olduğu bir durumda, şampiyonlar ligi ön eleme maçının ondan aşağı kalır bir yanı olamazdı, olmamış zaten! MTK Budapeşte gibi bir dünya takımını(!) Fenerbahçe karşısında izlemenin bedeli en az 66 YTL! Buradan da anlaşılıyor ki bu sene derbi maçlar ve şampiyonlar ligi maçları 66 YTL’den başlayan fiyatlarla izlenebilecek lakin, Lig TV başında izleyenlerin sayısı bir hayli artacak. Diğer tribünlerin bilet fiyatları ise şöyle:

Fenerium Alt B - F Blok: 255,00 YTL
Fenerium Alt C - E Blok: 305,00 YTL
Fenerium Alt D Blok: 315,00 YTL
Fenerium Alt G Blok: 205,00 YTL
Fenerium Üst Tribün: 132,00 YTL

Maça girmeden önce yapılan aramalarda, çakmak ve bozuk paralarla birlikte cüzdanlar da alınsın. Fenerbahçe eskiden halkın takımıydı. Her kesimden insan statta izlerdi Fenerbahçe’yi, televizyon başında değil. Bu tip bir ücretlendirme yapan yöneticiler, ya bu ülkede asgari ücretin kaç lira olduğunu ve açlık sınırında kaç kişinin yaşadığını bilmiyor, ya da zengin bir taraftar profili yaratmaya çalışıyor. Unutulmaması gereken bir şey var ki, takımlar taraftarındır! Çubuklu olsun, parçalı olsun, düz olsun… Lisanslı veya lisanssız olsun… Taraftarın üzerinden o formayı çıkarmaya kimsenin gücü yetmez! Kalbinden o sevgiyi çıkarmaya kimsenin bir tarafı yemez! Fenerbahçe yönetimi bir an önce daldığı derin uykudan uyanmalı daha doğrusu uyandırılmalıdır!

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License