25 Şubat 2008

Adnan Polat


Galatasaray bugünlerde hareketli günler geçiriyor. 5-1'lik Bayer Leverkusen mağlubiyetinden sonra başkan Özhan Canaydın başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı. Bu hafta da şimdiye kadar ligde 12 puan toplayabilen Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldu. 
Fenerbahçe'nin mağlup olduğu bu haftada Galatasaray'ın da lig sonuncusuna yenilmesi geçen senelerdeki olayları tekrardan hatırlamamıza sebep oldu. Hatırlarsak eğer şampiyonluk için yarışan iki takımdan biri puan kaybettiğinde, diğeri de onu üzmez o da puan kaybederdi. Yine aynısı oldu.
Gelelim asıl habere, Adnan Polat başkanlık için aday olacağını açıklamış. Zaten Özhan Canaydın'ın altında çalışmak istemediği her halinden belliydi. Galatasaray açısından bakarsak olaya ben bir Fenerbahçeli olarak hayırlı bir iş olmayacağı görüşündeyim. Galatasaray camiasında sadece Özhan Canaydın'a değil, Canaydın'ın listesindeki kimseye güven yok. Canaydın için belirttiğim gibi camiayı karşınıza alırsanız, görevde kalmanız uzun sürmez.
Galatasaray'da Fenerbahçe ve Beşiktaş maçları öncesi bu gibi gelişmelerin yaşanması oyuncuları nasıl etkiler bilemiyorum fakat olumlu etkilemeyeceği kesin.

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License