12 Temmuz 2009

Tottenham'da yaprak kıpırdamıyor

Transfer döneminin hızlı takımlarındandı son senelerde. Bu sene bir şeyler değişti. En başta Harry Redknapp'in yeni oyuncu almak için elimizdekilerin bir kısmını satmalıyız açıklaması, işlerin böyle olacağının sinyallerini vermişti.

Geçtiğimiz günlerde Didier Zokora Sevilla'ya geçti. David Bentley bir süre Everton'la görüştü ama şimdilik kesinleşmiş bir şey yok. Adel Taarabt eğer oynatılmayacaksam gidiyorum diye sesini yükseltmeye başladı. Haklı da, önümüzdeki sene Harry'nin yararlanmayı düşünmesi gereken isimlerden biri. Bir diğeri de Giovanni Dos Santos. Kiradan döndü. Eğer gereken gücü kazandıysa çok faydalı olacaktır. Bir zamanlar gideceği söylentileri çıksa da taraftarlar onu adam gibi izlemeyi ve takımda kalmasını çok istiyor.

Pavlyuchenko takımdan ayrılabilir. Geçen seneki performansı pek parlak değildi. Üstüne üstlük Jermaine Defoe'nun sakatlığının geçmesi bu ihtimali daha da arttırıyor. Eğer bir transfer gerçekleşecekse bu orta sahayı ve defansı kuvvetlendirmek için olacaktır. Gareth Bale'in bir türlü potansiyelini ortaya koyamaması, Assou-Ekotto'nun bir potansiyelinin bile olmaması sol bek için bir takviyeyi akla getiriyor ama bunun olması için Assou-Ekotto'nun ve Gilberto'nun satılması lazım. Sahi Gilberto hala Tottenham'da. Gönderin artık şu adamı 3-5 bi' şey verene. Stopere ihtiyaç olduğunu söylemeye bile gerek yok. Ledley King ve Jonathan Wootgate ikilisi pek fazla beraber oynayamıyor. Genellikle biri sakatlanıyor, ki bu genelde kaptan oluyor.

Kevin-Prince Boateng Dortmund'ta kiralıktı. O da geri döndü ama ilk teklifte emekleri için teşekkür edilip gönderilecek. Canlı olarak izleme fırsatı bulamadım kendisini. Yetenekli olduğu söyleniyordu ama belki de bir Berkant'tı kim bilir?

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License