30 Ekim 2008

Gunners: 4 Spurs: 4

Redknapp ilk derbisine Emirates'de çıktı. Türkiye'de bir derbi böyle bir sonuçla bitse çok hastaneye kaldırılan olurdu. Belki de İngiltere'de de olmuştur, kim bilir...
Bentley'in attığı golde kaleci hatası fazlaca olsa da, çok güzel bir gol. Ordan kaleye vurmak, hele bir de o şekilde vurmak bir çok futbolcunun aklına gelmez.
JJ'in attığı gol de çok güzeldi. Açıkçası sol ayağıyla böyle bir gol atmasını ben beklemezdim. Çalışmadığım yerden vurdu, attı.
Modric'in direkten dönen topundan sonra gelen gol de göze hoş geldi. Rakip takım diye söylemiyorum ama Arsenal'in golleri Tottenham'ınkiler yanında silik kalmış. Derseniz ki "güzel goller ikilik mi sayılıyor?" hayır! Ama insan güzel goller görmek istiyor yahu.
Bu beraberliğe rağmen Tottenham hala sonuncu. Gelecek için biraz daha umutluyuz. Takım yavaş yavaş potansiyelini göstermeye başladı. Redknapp önümüzdeki maç olan Liverpool maçı için meydan okumaya başlamış. Maçın White Hart Lane'de olması avantaj. Tottenham'ın bu maçı kazanması halinde, oyuncuların kendine güveni tamamen yerine gelir. Gel gelelim zor bir maç, Liverpool formda. Kısfmet...

0 Yorum yapın!:

Yorum Gönder | Feed



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License