23 Kasım 2008

Tottenham Hotspur:1 - Blackburn: 0

Tottenham için lig bu maçtan sonra başladı. Dipte olmanın stresini geride bıraktılar ve kendilerine olan inançlarını sağlamlaştırdılar. 7. Everton'la puan farkı 4'e düştü, şimdilik 15. sırada. Golü Pavlyuchenko attı, Lennon harika bir futbol oynamış. Bentley'den gol beklemiştim ama olmadı, canı sağolsun. 

Bir önceki postta da dediğim gibi, "Yürüyedur Tottenham!"

Yürüyedur!

Harry Radknapp'in gelişinden sonra Tottenham şahlandı. Bu hafta White Hart Lane'de Blackburn ile karşılaşacaklar.
Bantley açısından önemli bir maç. Eski takımına karşı şans verilirse, ki verilecektir bence, oynayacak. İçimden bir his gol atacağını söylüyor ama bakalım. Eski takımına karşı oynayan her futbolcu gibi orada güzel zamanlarının geçtiğini ve hala görüştüğü arkadaşlarının olduğunu söylüyor.
Sakatlar var Tottenham'da. Sanırım Wootgate hasta fakat maçta oynayabilecek gibi gözüküyor. Giovani Dos Santos uzun süredir sakat, takıma pek bir katkı sağlayamadı bu yüzden. Eksikliği hissedilecek isim Luka Modric. Sakatlığından kurtulmuş olsa da antremansız olması en iyi ihtimalle sonradan oyuna girmesine sebep olacak.
Mağlubiyetin arkasından oynanması açısından bu maç önemli. Alınması halinde Tottenham'ın çıkışı devam edecektir. Şunu da ekleyelim, puan durumunda Blackburn Tottenham'ın hemen üstünde 18. sırada. Dualarımız Tottenham ile birlikte...

Emre Tilev

Facebook hesabı varmış bu zat-ı muhteremin. ÖSS'ye hazırlanan ergen bünyeler gibi, "Çok çAlıŞmaK Lasımm :) :P" tarzı bir ileti yazmış. Bari hakikaten çalışsa da adam gibi bir maç izletse bize. Derinlemesine analizler yapıyor sanırım.

Not: Resmin üstüne tıklamanız göz sağlığınız açısından hayırlara vesile olur.
Ek: Interested in: Men yazıyormuş. Vay anam vay...



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License