14 Mart 2009

Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun...

Necip Mirkelamoğlu, Rakıname'de ne güzel anlatmış rakıyı. Merak edenler buraya bir baksın.
Bu akşam ıslatayım diyorum. Bu Fener öldürür adamı. Sağlığınıza canlar...

Not: Yukarıdaki resmi, hoşuma gittiği için koydum. Yoksa rakı Altınbaş'tır. İçiniz, içiriniz.

Kısa kesecektim de Altınbaş demişken bir konuya değinmeden olmaz. Bildiğiniz gibi, başlıkta geçtiği gibi, Sezen Aksu'nun bir şarkısı var. Yine mi çiçek diye. İşte o şarkıda geçer bu söz. Hatırlamayanlar için;

Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun.

Gel gelelim Yeni Rakı şarkıyı biraz bızıklayıp kendine reklam yapmış. Şarkıyı da Levent Yüksel'e söyletmiş. Ne Levent Yüksel söyleyebilmiş, ne de şarkı olmuş. Her şey olduğu gibi güzel. Sizce olmuş mu?

Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Kadehe Yeni Rakı yağ gibi dolsun.


Gitme...

Sana gitme demeyeceğim... Ama gitme be Lugano!

Deniz n'aptın sen öyle?

Deniz Barış dün mükemmel bir futbol oynadı. Josico saha kenarından izlemiştir de belki yaşından başından utanmıştır dedik ama oyuna girince taslar ve hamamın aynı olduğu anlaşıldı. Fenerbahçe'nin çok kötü olduğu bir günde ışıl ışıldı Deniz.

Gönüllerin Kralı

Evet biraz klişe bir başlık oldu ama idare edin. Gökhan Gönül... Onun için ne söylemeli bilmiyorum. Dün maçta pas hatalarını biraz fazla yaptı. Ama bir çoğu önündeki ruhsuz adamın hataları yüzünden oldu. Emreciksin oyuna girdiğinde hata yapmadı zaten. Her neyse...
Yeri geliyor sağ kanatta tek başına oynuyor bu adam. 100 küsür metrelik bir koridordan bahsediyoruz. Taş olsa dile gelir, önüme bir adam koyun diye. Gıkını çıkarmıyor ve o kadar iyi oynuyor ki... Hep Fenerbahçe'de kalsın. Alex gidince, Semih'ten sonra ikinci kaptan olsun. Sembol olsun.

Gitme Lugano!

Bu adama geldiği günden beri tapıyorum desem yeridir. O agresif tavırları falan bir çoğuna itici gelse de bana son derece sempatik geliyor. Daha önce de bahsetmiştim zaten. Dün canla başla mücadele etti. Kaşı açıldı, durmadı. Böyle yürekli topçular lazım bize. Lugano gibi, Gökhan Gönül gibi, Semih Şentürk gibi...
Yönetim sezon sonu elinde tutamazsa şu ana kadarki yanlış hareketleri listesinde ilk 3'ü zorlar. Ne olur kal be Lugano.

Kazım Kazım

Benim gözümde tamamen bitmiştir artık. Formayı attığında, bir hatadır belki hocaya çok sinirlenmiştir vs. diyerek bir nebze olsun görmezden geldik. Gel gelelim dün akşam oynadığı ruhsuz futbol herkesi çileden çıkardı. Yanlış anlaşılmasın, o formayı taşıyan herhangi bir futbolcunun ıslıklanmasını doğru bulmuyorum.
Önünden geçen topa ayağını uzatmıyor, adam gibi bir tane orta kesmedi falan neyse... Ruh yok kardeşim! Cin olmadan adam çarpmaya kalkışıyor. Yan sanayi Anelka triplerinde. Oysa ki yeteneğine çok güvendiğim bir adamdı.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License