26 Mart 2009

JJB Stadium -> DW Stadium

Wigan Athletic'in stadının adı değişecek. JJB Stadium olan stadın adı sözleşmesi bittiği için yeni bir isim alacaktı. Yaklaşık 10 sene önce yapılan sözleşmenin inanılmaz gibi gözükse de bittiğini söyleyen Dave Whelan yeni stadın adının DW Stadium olacağını belirtmiş.

Heykeli dikilecek adamsın Lefter!

Lefter'in heykeli dikilcek. Grup CK tarafından el atılmış, müthiş bir organizasyon. Resmi siteden de duyurulmuş. Resmi sitede 1907 Ünifeb'den sonra yer alan bir grup daha. Merak ettiğim konu şu, bu organizasyonu Genç Fenerbahçeliler yapsaydı sitede yer alır mıydı?
Onu bunu boşverelim ve CK'nın ellerine, emeğine, düşüncesine sağlık diyelim.

Teşekkürler Spor Servisi

Fuat Akdağ - Boca Juniors taraftarının, Riquelme ile kavgasının ardından Maradona'ya tepkiler sürüyor.
Mehmet Demirkol - Cık cık cık... Yapılacak iş mi bu şimdi? Dinden çıkmış bunlar :)
Fuat Akdağ -Evet ya.
Mehmet Demirkol -Maradona'ya. Hiç yani...

Blogumuzdan bir fotoğrafa yer verdikleri için teşekkür edelim. Bahsi geçen resim de burada bir yerde. Bir teşekkür de fotoğrafı çeken ich'e gelsin.

Tottenham:1 Chelsea:0

Tottenham Chelsea'yi 1-0 yendi. Bariz olmasa da hissedilen bir Tottenham üstünlüğü vardı. Maçın White Hart Lane'de olması buna bir etken olarak gösterilebilir.
Maçın başında Chelsea sağ kanat oyuncularının Tottenham'ın sol kanadını zorlayabileceğini düşünmüştüm. Bekte Assou-Ekotto, önünde Luka Modric vardı. Bir iki pozisyon dışında beklediğim olmadı. Chelsea açısından Frank Lampard, Nicolas Anelka çok etkisizdi. Sonradan oyuna giren Quaresma'nın ayakta durmaya dermanı yok. Tottenhamlılar ise tam bir takım oyunu oynadılar. Aaron Lennon çok etkiliydi. Zaten golün asistini de o yaptı. Yerli futbolcularımıza topun kanattan nasıl içeri gönderileceği konusunda ders olarak gösterilebilir. Hafta içinde yenilenen sözleşme ile daha bir özgüven kazanmış Lennon. Luka Modric de günün iyilerindendi. Sol açık olarak görevlendirilse de ortaya daha yakın oynadı. Top ayağındayken şahsen ben rahatladım. Tempoyu iyi ayarladı.
Şimdi gelelim maçın esas kahramanına, Wilson Palacios. Fiziği zaten iki kişilik fakat futbolu da iki kişilik olunca tadından yenmedi. Aurelio'nun Fenerbahçe'deki zamanlarından hallice oynadı. Chelsea orta sahasını yıprattı. Kalan maçlar ve yorum bir sonraki postta...

Gol sevinci #1



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License