24 Ekim 2008

O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese!

Geçtiğimiz hafta Atletico Madrid-Real Madrid maçından sonra Atletico'nun fizyoterapisti Casillas'ın formasını istemiş. Bu isteği fotoğraflarla da belgelenen Sebastian Truyols, fizyoterapist, işinden atılmış. Arkadaşımıza nasip olmamış o forma. Yaptığı yanlış, işten atılması ise tartışılır.

Hangi birini yeneceksin Tottenham? #3

Tottenham UEFA'ya da kötü başladı. Udinese'ye 2-0 yenildi. Artık sadece Juande Ramos'un değil, Daniel Levi'nin de istifa etmesi gerekiyor. Takım hakkında söyleyecek söz yok. Bulunduğu yeri haketmeyecek kalitede bir kadrosu var. Tüm kupalar elden gidiyor. Juande beyefendi buyurmuşlar ki; "UEFA'daki henüz ilk maç". Ben de diyorum ki ligdeki 8 maça ne demeli? Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bolton maçı çıkışa vesile olur inşallah.

Mark Halsey

To relax myself and my assistants, as well as making a few dance movements, I also do a little singing.
Soyunma odasında başka neler dönüyor acaba? Futbolumuzda meşhur bir söylem vardır, i.ne hakem diye. Yoksa? Buzlu bademler havada uçuşuyormuş diye duydum ben.

Pivot Santrafor

Blogun hücum gücüne "Hakan Şükür tipi çağdaş santrafor" ekledik. Yazılarıyla bize güzel zaman geçirteceğinden hiç şüphem yok. Hoş geldin ve kolay gelsin diyorum kendisine. Galatasaraylı olduğu için de en yakın zamanda blogu elden geçirmek gerekiyor. :)

Galatasaray 1 - 0 Olympiakos


Gol: Harry Kewell, dk:25

Skorun aslında daha da farklı olması gerekirdi, fakat son dakikada o ilginç golü yemediğimize şükretmek gerek. Hepsini geçtim; bu akşam sahada özlediğimiz futbol, tribünlerde ise inanılmaz bir atmosfer vardı.



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License