02 Kasım 2008

Selçuk İnan

Geçen sezon benim de eski açık tribünden seyrettiğim maçta, Manisaspor formasıyla uzaktan 2 tane güzel gol atmıştı Galatasaray'a. Uzaktan şut atan, sürekli deneyen futbolcuları oldum olası sevmişimdir. Dün de İstanbul B.B.S'a harika bir gol attı. İngiltere Premier liginde görmeye alışık olduğumuz tarzda bir vuruş. Ceza sahası dışından topun dibine girişi muhteşemdi. Herhalde bu sezon atılan ve atılacak goller arasında ilk 5'teki yeri garantidir.

Football Manager 2009 (demo)

Çıkmış efendim demosu. Haliyle hemen indirmekteyiz. İndirelim, oynayalım yorumları buraya yazarız. FM'nin vize zamanları bunu yapması insanlığa sığmaz ama yapacak bir şey yok.

Eskişehirspor:2 Fenerbahçe:2

Bir çiçekle bahar olmaz demiştim. Olmadı da. Fenerbahçe'nin ciddi bir müdahaleye ihtiyacı var. Arsenal maçı şimdiden rüyalarımıza girmeye başladı. Bu kadar futboldan uzak oyun anlayışı olamaz. Eskişehir'in gol olduğu söylenen pozisyonuna herkes yorumunu katarak bir tahminde bulunacaktır. Net olarak görünmüyor çünkü. Eğer golse yazık oldu Es Es'e.

Volkan Demirel: Dün Edu ile birlikte Galatasaray ile oynanan kupa maçından bir kesit sundular bize. Biraz konuşun! Ya Edu adam gibi Türkçe öğrensin ya da Volkan Portekizce "Bırak!", "Bende!" gibi basit kelimeleri öğrensin. Bir değil iki değil. Eğer Volkan söyledi de Edu duymadıysa onu bilemem. Volkan'da da Serdar Kulbilge'de olduğu gibi bi' ses yok ki inletsin her yeri...

Roberto Carlos: Eleştirmek haddime değil diyerek geçiştiriyorum yine...

Lugano - Edu: Uyumsuzlar. Kaç sene oldu hala bir uyum sağlayamadılar. Adam paylaşımı yok. Kademe yok. Bir defans ikilisinde sadece bu ikisi olmasa bile, büyük bir takımda oynamamaları için yeterlidir. Edu'nun yediğimiz golde Volkan eğer bırak dediyse, topu bırakmaması hiç uslanmadığının kanıtı.

Gökhan Gönül: Yine basit hatalar yaptı. Önünde hiç kimsenin oynamıyor olması onu zor durumda bırakıyor. Hücuma çıktığında geride kalacak bir adam olmuyor.

Maldonado: Yahu sen nesin birader? Futbolcu değilsin onu biliyoruz da nesin? Bir metre top sür kafamı kıracağım ya. Ne defansif anlamda iyisin ne de hücumda. Bu kadar yavaş, bu kadar saçma futbol oynanamaz. Hemen gönderilmesi lazım. Hem de daha fazla oynatılmadan...

Semih: Ben mevkisini çözemedim dün Semih'in. Sağ açık desem değil, forvet hiç değil, forvet arkası da değil. İstekliydi ama nerde oynuyorsa artık, o mevkide olmadı.

Selçuk: Maldonado'dan katbekat iyi oynamasına rağmen oyundan alındı. Maldonado'yu görünce bu adamı eleştirmek inanın içimden gelmiyor. O derece!

Uğur Boral: Yine yüzlerce çalım denemesi, ayakta saatlerce tutulan toplar, toptan hızlı koşmaya çalışmalar... Geçen seneki Uğur nerede? Görenler Samandıra Tesisleri'ne bırakıversin.

Alex De Souza: Fenerbahçe'deki 101. golünü attı. İlk golü çok güzeldi. İkinci golde de kaleciden topu kurtarışı Güiza'ya birşeyler anlatır gibiydi. Büyüksün kaptan!

Güiza: Bu adam nasıl gol kralı oldu cidden merak etmeye başladım. Arsenal maçında da, Eskişehir maçında da kaleciyle karşı karşıya pozisyonları atamıyor. Almunia'da Eskişehirspor'un kalecisi de bana göre kaleci falan değil ama atamıyor. Topu ne tarafa çekse gol ama kalecinin içinden geçirmeye çalışıyor. Sen ne kadar çabalarsan çabala o pozisyonları atamazsan olmaz. İddia ediyorum, o pozisyonlara Semih girse mutlaka gol atar!

Ali Bilgin: Sanırım Burak Yılmaz'dan sonra Aragones'in yeni sevgilisi...

Galatasaray'ın bu akşam puan kaybedeceğini sanmıyorum. Beşiktaş kaybedebilir. Bu futbolla bizi ilgilendirmiyor bunlar. Böyle oynarsak şampiyon olma olasılığımız çok az.

Tottenham:2 Liverpool:1 #2

Namağlup Liverpool, White Hart Lane'den çıkamadı. Liderliği de Chelsea'ye kaptırdı kırmızılar. Tottenham ise yavaş yavaş kimliğini yakalıyor. 9 puanla 18. sıraya yükseldi. Arsenal'in Stoke City'e yenilmesi de keyfimize keyif kattı.
Başta Harry Radknapp'in iddialı açıklamaları biraz korkutsa da bir bildiği varmış. Rafa maçı kaybettiklerine inanamadığını, çok şanssız olduklarını söylemiş ve kaçan pozisyonlardan dert yanmış. Harry ise kazanmaya devam ediyoruz demiş. Umarım devam ederiz.
Keane sanırım asist yapmış. Yakışır Keano'ya ama keşke gitmeseydi...
Pivot Santrafor derinlemesine bi' pas atmış bir sonraki derbiye dair. Bu sene de kazanamazlarsa Kadıköy'e gelmemelerini öneriyorum. Bunu burnu büyük biri olduğumdan değil, Fenerbahçe futbol oynamadığı için söylüyorum. Mutlak favori Galatasaray maalesef...



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License