18 Kasım 2008

Servet Çetin ve Maskesi


Kaya gibi topçudur bizim aslan parçası Servet. Öyle kolay kolay devrilmez, vurduğunu devirir, kendisine vuranı da devirir. Fedakardır Servet, takım gol yollarında sıkıntı çekiyorsa, çıkar ileri, arkadaşlarına yardımcı olur. Sakatlığın kralını geçirsin, "bana mısın?" demez, çıkar topunu oynar tam performans...

Geçen haftaki derbide, Edu Draceña'nın kafa topuna çıkarken yaptığı, müthiş 2 hit combo dirsek hareketiyle, aynı elmacık kemiğine 2 sefer dirsek yemiş, ve elmacık kemiği kırılmıştı ve yine " bana mısın?" demeden, mor bir elmacık kemiğiyle, elinde buz torbasıyla, derbiyi tamamlamıştı.

Hafta içinde Kayserispor ile kupa maçı vardı. Düşünüyordum, "ulan bu Servet'e o elmacık kemiği koruma maskesi nasıl olur?" diye. Plastik, arkadan kolayca bantlanan bir maske bekliyordum. Bundan bir kaç sene önce Ali Tandoğan'ın kafa atmasıyla, İbrahim Üzülmez'in taktığı gibi. Kayseri maçını izlemedim. Maç sonu yorumları, videoları izledim. Bir baktım, bir haber, "Maskeli Servet" tarzı bir şey. Aha dedim bu. Açtım haberi, fotoğrafa baktım. Lan o ne öyle? O ne biçim maske? anlam veremedim.

Sonra Galatasaray-İBB maçına gittim, stadyuma. Yine maskeliydi Servet fakat, bu sefer de herkes aynı soruyu soruyodu : "Nonda mı lan o? Kim o?". Bildiğimiz Ayıboğan Servet işte.

Bilmiyorum, sporcu sağlığıyla ilgili yeni teknoloji aparatlarını. Belki vardır bir özelliği ama maskeyi de gidip Sex Shop'dan almanın bi anlamı yoktu heralde, saçlarını da böyle arkadan bağlamış çıkarmış falan.

NBA ile ilgilenenler bilir, Richard Hamilton, seneler önce elmacık kemiğini kırdı, şeffaf maske taktı, hala suratında o maske...

Aman diyim Servet, özenme onlara...



 
^

Powered by BloggerFlamboyant Striker by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License